umutsuzanne_34 Biraz fazla kilom var kızlar 2 ay sonra oğluma sünnet yapacağım kilo vermek istiyorum sirkeli su ile zayıflayan var mı sabahları iciliyormus veya kahve önerisi olan var mı sıkı bir diyete başladım yazarken bile başım dönüyor 😂😂😂
deniz_063 umutsuzanne_34 sirkeli suyu bende düşünüyorum ama çoğu kişi yanlış uyguluyomuş benim babannem köye gittiğinde 3 ay boyunca içmiş ama bir kaşık sirkeyi içmiş üstüne ılık su ondan sonra kasları erimiş kolları etleri sarkmış onu bi ymek kaşığı sirkeyi bi çay bardağı ılık suya koyup içicekmişsin 10 gün her sabah içiliyomuş 10 gün ara veriliyomuş dikkatli içmek lazım bende niyetim varda irade 0 😂
SeninAnnenBirMelektiYavrm umutsuzanne_34 mideni parçalama da 🤭 yapabiliyorsan yürüyüş yap birde üç beyazı çıkarman gerekiyor yoksa öyle onu içeyim bunu içeyim zayıflayayım diye bişey yok yani 😔
Adababy umutsuzanne_34 sirkeli su içene kadar ılık suya limon danlatcan bacım sabah aç karnına içicen kahve olarakta kahvaltı sonrası acıktığında tarçınlı türk kahvesi içiyosun 2 günde bir dukan birası detoxu içiyosun kahvaltını 12 akşam yemeğini 7 yemk kaşığı yemek koyarak bol salata ile en son 6 da yiyosun günde 3 lt su içiyosun 6 dan sonra yemek ekmek asla yok sadece sıvı içebilirsin oda şekersiz böylece 2 ayda 10 kilo verirsn belki daha fazla
umutsuzanne_34 deniz_063 Evet herkes eritti beni diyor bende başlamak istiyorum bakalım sonuçlar iyi olursa bir boydan foto atarım dosta düşmana 😂
umutsuzanne_34 SeninAnnenBirMelektiYavrm suyla karışınca parçalamıyor güzel kilo veriliyormuş diyette yapılınca😊
SeninAnnenBirMelektiYavrm umutsuzanne_34 benimkini neyle karıştırırsan karıştır parçalıyor valla 😂 aç karnına içiyorsun ya. İnşallah fayda eder size
umutsuzanne_34 Adababy diyet listesi çıkardın kız bana resmen teşekkür ederim ekran alayım da uygulayayım ihtiyacım olan rutin bu 😀🌸
Adababy umutsuzanne_34 hızlı vermek istersende kahvltıda çorba akşam yemeğinde kuş kadar yersen sonuç alırısn ben diş tedavi sürecindeyken mecbur çorbayla beslendim 2 hafta . Kalan 2 hFtayıda bu şekilde beslendim 1 ayda 12 kilo verdim