Murez Ikraleyla 3 ay 21 günlüğüz bizde. Sürekli memede durmak istiyor seviyor bence, meme emmesi sadece karın doyurma amacıyla değil, bizimki eğleniyor memede durmayı seviyor, biraz iştahlıyızda maşallah :)))
Mtsz4334 Ikraleyla 3 ay 11 günlüğüz doğduğundan beri en fazla 5 dk duruyor memede çabuk doyup uyuyor şaştım bende 7 buçuk kilo gelişimi güzel doktor hatta 3 aylık bebeğe bu kilo fazla dedi sadece anne sütüyle besliyorum 👋
Dilara01mira 10 15 dk emiyor sonra gözü dalıyor biryerlere memeyi unutuyor 😂😂 Snra uyuyor o sekil yarim saat sonra geri acikiyor tam karnını doyurmadigi icin. Benim gogus yalama oldu ac kapa ac kapa 😂😂😂
Ikraleyla Dilara01mira evet tam karni doyan yatar diyolar ne bilim aylik 700 aliyoruz iyi dedi doktor bu ay bakalim kilo alcakmiyiz
Yensar Uyandıktan sonra kaç dk uyanık kalıyor acaba ☺️Bide benimki 1haftadır çok huzursuz anlam veremedim
Ikraleyla Yensar benimki 2 saat kaliyor snra uyumak istiyor ama gercekten bu aralar benimkide huzursuz
Zemzemss Ikraleyla kilo alımı iyi sesi doktor. Doyuyor demekki 🙂 çok ağlayan ve hiç uyumayan bir bebek
Saziye35 Bizde 2 ay 21 günlüğüz ilk 1 ay uzun süreliydi emmeler 2. Aydan itibaren 5-10 dakika . Doyup doymadığından endişeliydim ama bezlerimiz maşallahı var kilo alımımızda iyi nette araştırdığım kadarıyla çene kasları geliştiği için kısa sürede doyacak kadar süt çekiyormuş. Ama meme reddi yaşıyoruz 😞tam geri döndü memeye derken bi kaç sonra çığlık çığlığayız mecbur biberon veriyorum o gün . Sadece uyurken emiyor. Böyle giderse süt ne zamana kadar dayanır bilmiyorum 😰
Ikraleyla Saziye35 benim hep vardi meme reddi ama simdiye kadar bi sekilde emzrdim taki bugune kadar bugun uykulu bir sekilde aldi yarin alacagindan supheliyim canim cok skkin ggslerim yumusadi acaba ondanmi istemyr
Zerin Saziye35 meme reddi yasiyorsaniz birlikte banyo yapmanizi oneririm ten temasi ile geri kazanilabiliyor emmeye emmese bile sütünüz gelir sagarsiniz mama yerine anne sütü ile beslenmiş olur biraz mucadele ile emmenin tadina variyorlar
Zerin Ikraleyla meme reddi yasiyorsaniz birlikte banyo yapmanizi oneririm ten temasi ile geri kazanilabiliyor emmeye emmese bile sütünüz gelir sagarsiniz mama yerine anne sütü ile beslenmiş olur biraz mucadele ile emmenin tadina variyorlar
Ikraleyla Mtsz4334 benimki 3 aylikken 6 kiloydu ama doktor iyi almasi greken kiloyu alio anne sutuyle bazisi cok alir ama seninki normal aliyor dedi zaten bnimki normal alir memeyi istekli emmio
Mtsz4334 Ariyaarya 2 veya 3 saat arayla gündüzleri gecede 11 de bir emziriyorum 3 te birde 5 de öyle sık sık değil yani
Zerin Ikraleyla birlikte zaman gecirin instagramda emzirenanne saufasini takip edin bir cok kişiye yardimci olmus durumda sizde fayda görürsünüz insaallah