GiybetReis Kızlar😅 bunu da sorcağım aklıma gelmezdi ama😂 kızımın yatagında bi alez var çok hışırtıyor. Öylesine a101 den almıştım onu. Dandik mi bu şimdi. Yok mu bunun gıcırdamıyanı ya? 😂😂 varsa bi linkinizi Alırım😅
EbruAdem GiybetReis Merhaba ben e bebeğin alezlerinden kullanıyorum çok da memnunum.Hışırtı yapmıyor.
VERA19 GiybetReis Kızımın yatağına Lc Waikiki’den aldım,kendi yatağımda da English Home kullanıyorum. Hışırdama yapmıyor. Kayınvalidem de yedek olsun diye çarşıdan bir mağazadan almıştı,onda da hışırdama sorunu yok☺️
Ogulcan GiybetReis ben english Homer’den aldım çok memnunum canım hem nefes alan yüzey terletmiyor rahatsız etmiyor canım
GiybetReis EbruAdem hemen bakıyorum teşekkür ederim kızlar 🌸 demek benim aldığım kötü bi ürünmüş☺️ VERA19 Ogulcan
GiybetReis kahvekokusuu ay süpersiniz. Hem tam geçirmeli hem sıvı geçirmez😍 fiyatıda uygun hemen alıyorum♥️
Beren2323 GiybetReis ben kendime kaliteli almıştım da kızım zaten3 yaşında beşiğini bi kaç ay daha kullanır o yüzden çok pahalı bişey e gerek yok dedim bende yeni aldım beşiği için gitti gidiyordan 50 TL 😁ses yapmıyor
GiybetReis Beren2323 teşekkür ederim🌸 ben sıvı geçirmez olsun istiyorum da bi de. Çiş döneminde de işimi görsün☺️
Guneskiz48 GiybetReis kızımın besigine ebebkten aldım hiç sorun yaşamadım fiyatı da uygundu 100 küsur bilseydi herhalde kendi yatagimda madame Coco kullanıyorum ondan da memnunum
kahvekokusuu GiybetReis evet sıvı geçirmez olmasi da cok iyi birde bizim yatagin ölçüsü 190* 90 ama ben 100* 200 aldım daha iyi oldu tamamen sardı çevremdeki herkes aldı bundan çok iyi çıktı gerçekten ben bile beklemiyordum🤭
Laden GiybetReis english home dan alırım alezleri hep. Kızımın yatağınada oradan aldım. Sıvıda geçirmiyor. Bir bakın ben çok memnunum yıllardır kullanıyorum🌺
Laden GiybetReis iyi ki almışım o zaman zamlardan önce😁 az önce 2 sene önce 400 liraya aldığım yatağın 1800 olduğunu gördüm de. İyi değilim😁