AnnaKarenina_ Kızlar eşimin krem rengi pamuk kumaştan bi gömleği var araba yağı değişirken üstüne gelmiş bayada var siyah siyah çamaşır suyuna yatırdım yok fairy döküp yıkadım yok yine çıkmamış nasıl yapıcam bilen var mı
Tugcebyrk AnnaKarenina_ canım merhaba ben yağ lekesi için mutfakta kullandığımız yağ sökücü sıkıp bekletip yıkıyordum işe yarıyordu ama dediğin yağ için etkili olurmu bilmem bir dene istersen
Nur1818 AnnaKarenina_ yağ lekesini kuru temizleme alır. Yani kuru temizlemeciye götürmen gerekir. Kuru temizleme de çalışmıştım daha önce.
Busragokceberra AnnaKarenina_ Yağ dökülür dökülmez tuz dökseydiniz iyi olurdu ama ben bu durumda şöyle yapıyorum oraya bulaşık deterjanı döküyorum biraz çitiliyorum sonra da tekrar makineye atıyorum geçiyor
AnnaKarenina_ Tugcebyrk denemek lazım teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti krem rengi olmasa korkmamda şimdi rengine zarar verir diye çoğu şeyede çekiniyorum bakalım artık
Nur1818 AnnaKarenina_ rica ederim. Biz öyle yapardık çalışırken yağ lekesi olduğu zaman hemen çıkardı ama belirtin yağ lekesi var diye
CansuReis AnnaKarenina_ sıcak suya limon ekleyip çitileyin bırakın 15-20 dkika sonra fairy bulaşık tabletiyle beraber makinaya atın
Busragokceberra AnnaKarenina_ Anladım canım ben bulaşık deterjanı ile geçiriyorum bunu bilmiyorum malesef