Hat_5922 4 ay 26 günlük oğlum gündüz uykusu gelince memede uyuyor altı gibi kalktığı zaman gece 12 de zor uyutuyorum uyumamak için ağlıyor memeyi tutmuyor çok yoruldum gece olsun istemiyorum
AygulSina Hat_5922 rutin olusturmaya basla aksam ayni saate ayni seyleri yap ozaman uykuya daha cabuk adapte olur bebekler rutinleri sever
Farahzeynep Ayda benim uysal kızda gitti yerine ayrı bir karakter geldi, 10da uyuyup gece 1 kere uyanır veya uyanmazdı, sabah 7de 8de kalkardı. Şimdi bir gün 8.30, bir gün 10, bir gün 1.30da uyuyor, beşiğine koyuyorum hopluyor zıplıyor, kucağıma alıyorum gözlerini kapatıyor, sanki kafa buluyor. 3.30da uyanıp beşikten gülüyor, uyumamaya direniyor. Uyku ile savaşıyoruz resmen. Gündüz böyle değil ama
Hat_5922 Farahzeynep aynen canım ya gece uyuycağını anlayınca basıyo çığlığı ne memede ne ayakta ne kucakta ne beşikte hiç bir şekilde uyuyamıyorum
Hat_5922 AygulSina yaptım canım ya gene uyuycağını anlayınca basıyo çığlığı gündüz yapmıyor bi kere dalana kadar sonra uyansa da emip uyuyor
Farahzeynep Hat_5922 benimki mama istiyor, 2 yudum içiyor kafasını çeviriyor, ağzını kapatıyor sımsıkı. Oysaki mamasını içse uyuyacak, ısrarla içiriyorum sonra uyuyor 🥺 4. Ay çok fenaymış ya
Birdelianne Akşam üzeri çok uyumasına müsaade etmeyin , akşam üzeri son 3-4 saat ayakta olursa gece yorgun olduğu için daha çabuk dalacaktır