Prensesannesi38 1 tane hepatit A alışı oldu kızım burda daha önce sordum 3 tane diyenlerde vardı farklı farklı mı oluyor ?
Tubasahra Prensesannesi38 3 tane oluyor 2 yas asisi ası mi yok acaba telrar gelin demediler mi? Ebenin numarasi varsa sorabilirsiniz
antropologanne Prensesannesi38 Benim kizimda yakin zamanda oldu bir tane bacaktan oldu. 3 yazanlar olmus, simdi benim de kafam karisti.
Prensesannesi38 ayazco Kimyageranne123 kimi böyle kimi farklı diyor neden böyle olmuş olabilir kafama takıldı
Kimyageranne123 Prensesannesi38 ben daha önce bakmıştım hep 1 tane yazmışlardı 2 yaş aşısını, şuan duyuyorum ben 3 tane vurulanlari 😳
Tubasahra Prensesannesi38 Ben baktim simdi de kizima da tek doz yapilmis 🙈Ben niye 3 doz hatirliyorum acaba
Prensesannesi38 antropologanne aynen benimde tek bacaktan oldu bugün oldu kafama takıldı ama e nabız sistemin de de bir aşı görünüyor 2 yaşında
antropologanne Prensesannesi38 Arkadaşim hemşire şimdi yazdımda, evet sadece hepatit a olması gerekiyormuş. Ama eĝer 18. Ayda aşı yaptirmamişlarsa onlarida 2 yasda vurdurmuslardir dedi.
Prensesannesi38 Batigun Dlksml Krdlnmasal evet normalde koldanmış söylediler ama benim kızı tutmamız imkansız o derece ağlıyor durmuyor o zaman bacaktan yapalım dediler