anayimbennana Kızlar bebeğim 13 aylık ama ben 6 aylık hamileyim artık emzirmek ten tiksinmeye başladım ve Rahim ağzı kısalığıda olunca memeyi bıraktırmam gerekiyor bu taşı nasıl kullanıyoruz kullanıpta bırakan oldu mu
Hemsire25 anayimbennana merhaba ben kullandım , 2.bebeğe hamile kalınca 24. Haftamdan itibaren bırakmak zorunda kaldım . Hafif göğüs ucunuzu ıslatın . Taşı sürün .
Deletedmom_72 anayimbennana Ilık suda açıp memeye süreceksiniz yıkayana kadar tadı geçmiyor bende hamileyim diye zorunlu kestim bu yöntemle
anayimbennana Hemsire25 sadece o kadar mı internette eritin falan yazıyordu bazısıdnada ıslatıp sürün diyor kafam karıştı
anayimbennana Deletedmom_72 nasıl açmam gerek yani suda bekletip o suyu mu süreceğim memeye Bende çok direndim emzirmek için ama yapcak bişey yok zaten artık gına gelmişti yarım saatte bir meme meme diye bana saldırıyorduvbelki iyi olur 😅
Deletedmom_72 anayimbennana İlk gün gitti geldi emdikçe uzaklaştı çok zordu ikimiz içinde.En fazla üç güne alışıyorlar merak etmeyin