Defne_alya2 Kızlar bebeğim 15 günlük bikaç gündür genel bir huysuzluğu var. Emerken ağlıyor birden bire. Memeyi kendisi bırakıyor sonra kafasını hızlı hızlı sallayarak memeyi arıyor veriyorum ne tutuyor ne vazgeçiyor🤕 ne yapacağımı şaşırdım sizce neden olabilir
Bircicekannesiii Defne_alya2 bir aylığız bu sorun herkeste var canım aynen memeyle kavga eder gibi halleri oluyor bi şekil çözemiyozda el mahkum çekecez yapacak bisi yok😅
starwomen Defne_alya2 ilk zamanlar bizde de bir mücadele olmuştu ama zamanla kendisi o mücadeleden vazgeçti korkmuştum hatta ama zamanla düzeliyor merak etmeyin
1Gokturkannesi Defne_alya2 Gaz sancımız var bizim alıyor tam emmeye başlıyor çığlığı basıp ağlıyor eğer ıkınıp kızarıyorsa sebebi o olabilir belki sizin de
Defne_alya2 1Gokturkannesi gazını çıkartmayı da çok denedim ama çıkan bişey de yok gene deneyelim bakalım 🤕
starwomen Defne_alya2 sizi çok iyi anlıyorum ama inanın geçiyor içiniz rahat olsun hiç bozmayın moralinizi içinizi ferah tutun 😊
BeyzanurrK Defne_alya2 benimde öyle bizim gaz sancımız varsa öyle yapıyo büyük ihtimalle senin bebekte öyle hem alttan hem üstten gazını çıkart sonra emzir benim bebeğim o yüzden öyle yapıyomuş ben çözdüm😅
1Gokturkannesi Defne_alya2 Ahh ahh o gazlar nerelerde gizli bende bir bulabilsem 😅 kaka yapıyor alttan üstten gaz çıkarmıyor ama hala kıvranıyor siz yine her beslenme sonrası en az 5 dk gazını almaya çalışın yoksa kronik hale gelir 😊
Acemibiranne17 Benimkide şuan 11 günlük çok fazla sinirleniyor emerken elleri hep yumruk yumruk. Sarılık olduğumuzdan dolayı mama veriyorum. Ozaman karnı doyuyor sakinleşiyor. Ya açtır ya gazı vardır. 🌸
Raluca Defne_alya2 benim bebisim de oyleydi hala daha oyle 42 gunluk memeye ne zaman koysam boyle yapiyor mecbur Mama yediriyorum