Merand Sütünü sadece sağarak veren var mı? 2 aylık bebeğim son günlerde meme almak istemiyor ağlıyor zar zor veriyorum
Zaraaa Merand valla iki aydan beri bende hep sağarak veriyorum birtek uyurken içiyor hep uyanmaya yakın alıp emziriyorum ayrıca günde iki üç defa da mama veriyorum çünkü kilo alımı pek yoktu gündüz asla meme istemiyor yani uyanıkken şuan 4 ay üç günlük
Tgce41 Merand bebeklerin büyüme atakları var büyük ihtimalle atak döneminde bebeğiniz o yüzden meme reddi yapıyo olabilir
Tgce41 Zaraaa benimde öyle uykudan uyanmaya başladığında verebilirsem o an alıyo ayıldığı anda bırakıyo ağlamaya başlıyo
Tgce41 Benim kızımda 2 aylık doğduğundan beri meme reddi yaşıyoruz ne yaptıysam memeyi emmedi hala sağarak veriyorum ve hiç bir mamayı da kabul etmiyor :(sürekli süt sağmak çok zor
Zaraaa Tgce41 evet benimde meme olduğunu farkedince hemen ağlıyor bu aralar mamayı da reddediyor zaten çok zor vallahi
Merand Gece uykulu halinde genelde alıyor ama son günlerde gündüzleri ağlıyor almamak için sakimleştiriyorum bazen o şekilde alıyor. Çok zorlandığımda sağıp veriyorum ama bu seferde biberonla alıp tamamen bırakıcak diye korkuyorum