Arzumusap 6 aylık bebeğim öksürüyor Ve çok terliyor evde yani yöntemlerle iyleştirebilirim fikirlerinizi paylaşırmışsınız
Tomris-Hatun Arzumusap eczaneden pruspan al 6 aylik bebek rahat icer o surubu tamamiyle dogal bir surup ilac degil mukemmel oksurugu kesio direk
Melisinannesi13 Arzumusap çoçuk doktoruna götürün ben yok diye acıle çıkardım antıbıyotık verıp yolladılar sonra çoçuk doktoruna çıkarınca hava verdı bronşıt dedı Yanı her işi uzmanına bırakmak gerekıyo
SeninAnnenBirMelektiYavrm Tomris-Hatun 😳 neye dayanarak tavsiye ettiniz ilacı acaba? Solunum semptomlarını kötüleştirebileceği için 2 yaş altına verilmiyor ilaç sadece eğer ki uygun görürse bebeğin durumuna göre doktor bi ihtimal yazabiliyor.
Arzumusap Melisinannesi13 bende acile götürdüm ciğerinde enfeksiyon var diyip antibiyotik verdi muayene gidince eski tahlillerine bakıp ciğerleri temiz denildi kime neye inanacağımı bilemedim
SeninAnnenBirMelektiYavrm Tomris-Hatun sizin bebeğinizin kullandığı ilaçları her bebek kullanabilir diye birşey yok. Az önce de yazdığım gibi hekimin muayene etmesi gerekiyor ve uygun görürse kullanılabiliyor sadece.
Melisinannesi13 Arzumusap aynen doktordan doktora bile hersey değişiyor hava kullanınca bzm öksürük bitti çok şükür
SeninAnnenBirMelektiYavrm Tomris-Hatun hanımefendi ilaç tavsiye eden ben değilim. 3. Kez yazıyorum çocuk DOKTORU nun onayıyla kullanılması gereken bir ilaç bu. Eczaneden alınıp kafamıza göre kullanılmaması gereken bir ilaç. Umarım bu kez anlatabilmişimdir
Tomris-Hatun SeninAnnenBirMelektiYavrm ilac degilki o . Ayrica ilaca bende karsiyim o yuzden dogal yontemlerle halletmeye calisirim ve doktorumuz bunu onerdi kesinlikle herhangi bir zarari olmadigini 6 ayi gecen her bebekte kullanimi uygundur dedi . Bayan sorui biz bildiklerimizi paylasiyiruz. Bana muhalefet olmak yerine bildiklerinizi bayana anlatin . bEnde bildigimi paylastin
SeninAnnenBirMelektiYavrm Tomris-Hatun kendisi bitkisel bir İLAÇtır. Bu ilacı siz post sahibine önerdiginiz için sizinlede paylaştım. Biraz araştırırsanız internette satışının yasaklandığını görebilirsiniz. Sadece doktor kontrolünde kullanılması için eczanelerde var