GamzeDerinBekli Kızlar merhaba bebeğim bugün tam 40 günlük fakat zeka kartları hiçbir şekilde takip etmiyor zeka kartlarını kullanan var mıdır göz takibi ne zaman başladı bebeğinizde
sarilokumumm GamzeDerinBekli ben 2 aylıkken doktora sormuştum takip etmiyor diye daha küçük ama sen yine de göster o alacağını alır merak etme demişti sonrası takip başladı zaten 3 aylık flndı
Nimomerve 40 günlük bebek en fazla 20 cm uzağı görebilir ve daha küçük olduğu için görme net değildir bunu da dikkate almalısınız
Mineoguz Kafasını çeviremez daha ama gözleriyle takip edebilir Bnmkide 2 aylık kafasıyla takip edemiyor bende omu istyorum 😂
GamzeDerinBekli Mineoguz Çok sağ olun kızlar sanırım şu Instamomlardan dolayı hep çocuğumu bir karşılaştırma içine sokmak durumunda kalıyorum orda yeni doğmuş bir bebeğe bile yapıyor dediklerinden içime korku düştü
yusufmertmom GamzeDerinBekli çünkü çok küçük. Oğlum bakıyordu ama tam olarak takibi 2 aydan sonra yaptı
sadeturkvatandasi GamzeDerinBekli siyah beyazları diyorsunuz di mi? Benim kızım 1 aylıkken takip ediyordu ama yarım metre kadar.