Balkizlarim SetenayCo aaaa 🥺 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ölümlü dünya gerçek dünya orası 🤲🥺🥺
Ebruli101 SetenayCo yazınızızi görünce baktım Instagram’da şu an gördüm çok üzüldüm ya mekanı Cennet olsun😔
Balkizlarim SetenayCo her canlı ölümü taticak canım güzel izler bırakarak gitmek önemli çocukluktan eser kalmadı bu devirde anı işte herşey ✨♥️🙏🙏
Gulde09 Mekanı cennet olsun Türk Milliyetçisi çok değerli sanatçımızı kaybettiğimiz için çok üzgünüm 😓
SetenayCo Egemenin_Annesi Hem de gerçek bir çınar. Hepsi çocukluğumuzun birer parçası. Fatma Girik’e de çok üzülmüştüm. Onun vefatından sonra “Bekle beni Fatma, ben de yakında geleceğim” demişti 😔😔😔
1234___ Gerçek hayat hikayesi o kadar acıklı ki 10 kardeşten sadece 3 tanesi hayatta tutunabilmişler diğer kalanların hepsi açlıktan ölmüşler😒
SetenayCo 1234___ Aa bunu bilmiyordum 😔 ne kadar onurlu, iyi bir sanatçı olduğunu, asıl mesleğinin doktorluk olduğunu ve gerçek bir vatansever olduğunu biliyorum.
Deletedmom_58 SetenayCo yaaaaaa ay çok üzüldüm karakterini çok sevdiğim bir sanatçıydı Rabbim mekanını cennet eylesin ailesine sabır versin