Ayseylzz15 Hanımlar sezeryandan sonra neler yaşadınız ben aşırı bel ağrısı bide boyun acısı yaptı sankı boğazlarım şiş gbi yutkunurken Bı tuvaf oluyor bide halsızlık oluştu bende
BeyzaN77 Ayseylzz15 ben spinal sezeryan oldum 3 ayligiz belim tutulmuş gibi bebeğimi kaldirirken iki büklüm kaldırıyorum ..sezeryan ağrı bırakır demişlerdi de pek oralı olmamıştım gerçekten çok kötü bişey 😐Sanrm kalıcı bu herkez öle diyor
ElaEliz Ayseylzz15 ben genel anestezi oldum 23 gun once. Evet ilk basta cok agri aci cektim, ameliyat yerim enfeksiyon oldu ama 20 gun gectikten sonra iyi oldum. Bel boyun agrisi yasamiyorum.
Azraada58 Ayseylzz15 spinallerde oluyor malesef ben genel oldum öyle bi sorun yaşamadım senn spinalden genele dönmüş 2 defa narkoz almış oluyorsun
Ayseylzz15 BeyzaN77 benim belimde çok acıyor bide sankı boğazlarım şiş gbi yutkunurken açıyor göğüs üstünde kalbim atıyor gbi
Ayseylzz15 ElaEliz boyun ağrısı baya oldu mu benim var şuan bide göğüsümün üstüne kalbim atıyormuş gbi aynı enfeksiyon olduğunu nasıl anladınız
ElaEliz Ayseylzz15 hic bel boyun agrisi olmadi. Ameliyat yerim bir turlu iyilesmeyince ve gunler gecmesine ragmen aci cekmeye devam edince doktora gittim. Sivi birikmesi olmus dedi. Gercekten de ameliyat yerimden sivi akti. Dustan sonra sıkıyordum akiyordu. Oyle oyle azaldi ve simdi daha iyiyim
Elfvli Ayseylzz15 18 ay ara ile iki sezeryan oldum . Oyle bariz şu oldu diyeceğim bjrsey yaşamadım yasamiyorum da. Cok şükür 🙏