EgEmir 5aylik bebegim anne sutu aliyor sadece ve 4gun oldu sabah 5gun olacak tuvalete çıkmadı. Üzülüyorum neden acaba ilk kkez boyle oldu.
Nsykt EgEmir sadece anne sütü alan bebeklerde, 10 güne kadar kaka yapmaması normal diye biliyorum. Genel durumu iyiyse. Huysuzluk yapmıyorsa.
Aybikeee EgEmir benim kızımda 4.5 aylık 4. Gün bugün yapmadı demir ilacı yaptı sanırım bu sabah vermedim birde 1cay kaşığı zeytinyağı icirdim bekliyorim bakalım ama gazını vs rahat yapiyo
EgEmir Nsykt ya bende oyle okudum ama yinede huzursuz oluyorum o degil o iyi ama yinede bi anda neden boyle oldu diye dusunmeden edeniom
EgEmir Aybikeee onlari benim oglumda cikariyor kan ilaci kullaniyoruz bizde bilemedim ondan sanirim offf ama onun keyfi yerinde ben darlaniyorum
ezgiuras Benim bebeğim de 37 günlük anne sütü +mama kullanıyoruz gazproblemi yok ama kaka yapamıyor sanırım oda huzursuz yapıyor onu ben de probiyotiğe başlıca bağırsakları düzenlensin diye
EgEmir ezgiuras gerek varmi acaba cnku dhaa cook ufak gaz problemi yoksa cok ufak ya kakayi onemsemiolr o kdr diye biliorm