Seda5431 2ay 21 günlük kızım az önce koltuğa yatırdım mama yapacaktım arkamı bi döndüm dönmüş sizin bebişler kaç aylıkken döndü erken mi 🤔
Dln Seda5431 arada yanlislikla benimkide donmustu o zamaarda 😁 sanirim cok yan yatirmisim ondan 😁 bana biraz erken gibi geldi ama bilemedim 😊
Gozde25 Seda5431 yeğenim 3 aylık kendi ses duyduğunda sağa sola dönüyor cnm her bebek farklıdır dikkat et düşmesin ama yüzüstü dönemez daha
Suluusepken Seda5431 üç aylıkken kendi iradesi ile dönmeye başladı beş aylıkken de emeklemeye göğsü üstüne elerini uzatıp çırpınır gibi baya yol kat ediyor. Her bebek o kadar farklı ki ablamın kızı emeklemeden direkt yürüdü 🤷🏼♀️😂
Seda5431 Alptugba kendini attırmaya çalışıyordu zaten canım dönmeye çalışıyor birazda yan koydum galiba bide arkasında yastık vardı ondan destek alıp döndü galiba bende anlamadım arkam dönüktü nasıl döndü görmedim ki 🤔
Seda5431 Elifyigit_21 🤣🤣galiba canım 😁 Gozde25 sağa sola dönüyor canım ama anlamadım işte bunu nasıl yaptı takip edecem bakalım birdaha yapacakmış 🤔
Seda5431 Elifyigit_21 🤣🤣galiba canım 😁 Gozde25 sağa sola dönüyor canım ama anlamadım işte bunu nasıl yaptı takip edecem bakalım birdaha yapacakmış 🤔 Suluusepken aynen canım her bebek bir olmuyor çok doğru söylüyorsun 👍
Pinkbery Elifyigit_21 hayır değil. Canı nezaman isterse Ozaman dönecek ve kesin az bi zamanı kaldı.;) arkadasın ki tesadüf olmuş. Arkasına yastık vs koymuş tabiki cocuk hareket edip kaymıştır. Aksi mümkün olamaz zaten. Bebek en erken 3bucuk 4 ayda en gec 7. Ayda dönmeye başlar .
SevdaNurumm Seda5431 biz de 3 aylık olucaz bikac gün sonra ama 1haftadır dönebiliyorz😊 hatta başında durup özellikle bakıyorum bakalım nasıl yapıcak kendisini kurtarabliyor mu die maşallah başarıyor yavrum🥰😊
Zumraderya Seda5431 benim kızım 39gunluk düz koyduğum halde yan dönmeye çalışıyor.simdiden boyleyse 2aylikken tamamen dönecek sanırım maşallah🔵