MiracAyaz Bebeğinin bıngıldağı erken kapanan var mı aranızda bugün 1 ay kontrolünde bıngıldağın erken kapanmaya başladığını az bişey kaldığını söyledi ebe bizi neler bekliyor acaba
petitonunannesii MiracAyaz Benim oğlumda 6 aylik oldu onunda bingildagi çok az kalmış kapanmasına ama doktor baş cevresi büyürse sıkıntı yoktur
prensesannesiiiiiiiii Benim bebeğimde beş buçuk aylık erken kapanıyor d vitamini hergün verme iki üc günde bir ver dedi ebe
MiracAyaz prensesannesiiiiiiiii bana bu konuda bişey demedi hatta elinde d vitamini var mı yoksa vereyim dedi doktora sorayım gidince zaten ben çoğu zaman unutuyordum ya da tokken veriyordum kusuyordu
Hndealnathn Bu durumda ebenin degil önemli olan çocuk doktorunun ne dediği.bingildak kapanabilir fakat basın her ay rutin büyümeye devam etmesi gereklidir.takip edilmesi gerek bebeğin
MiracAyaz Hndealnathn perşembe günü gidince doktora söyleyeyim sarılıktan kaynaklı kuvezde yatmıştık çıkmadan önce kafasına ultrasonla baktılar ama herhangi bişey demediler doğuştan mı küçüktü diye düşünüyorum inşallah bizde sıkıntı yaşamayız
Selveraytkn Bıngıldagin en erken 6.ayda kapanması lazım ama önemli olan basının büyüme hızı mutlaka takip yaptırın basi büyüyor mu diye
MiracAyaz Selveraytkn perşembe günü doktora gidince bilgilendireyim dün gelişim var dedi ama sağlık ocağındaki hemşire İnş devam eder gelişimimiz
MiracAyaz petitonunannesii sizin ayınız yine iyi bizimki daha 1 aylık ve parmak ucu kadar kalmış sadece