Halemerc Bebeğim 11 günlük sürekli emmek istiyor emzik konusunda kararsız kaldım sizler kaçıncı ayda başladınız emzik vermeye
Zhrabrk Halemerc bence bir sure emzik verme emzirme duzeninin oturmasi icin bir sure beklemen lazim daha cok kucuk bebegin bol bol emzirki hem sütün artsın hem meme reddi yasama. Emzigi su an verirsen emmeye sarf edecegi eforu emzikte harcamis olacak ve emzirmede zorlanacaksin o yuzden en azindan 2 3 hafta bekle derim.
Ruhefza_ Halemerc ben ilk10 gün bekledim iyice emmeyi öğrendi(emzik yüzünden meme reddi olmasın diye) sonra baya denedim ama tutmadı 3 buçuk aylık falanken tekrar verdim tuttu bida bırakmadı çok iyiyiz şuan
Poyrazz12 Halemerc doğdugu merhaba gün verdim hiç sorun yaşamadım aksine sürekli beni de emmek istedi 6. Ayda değiştim 6.18 aylık aldım emziği ama bu yenisini çok kullanmıyor
Andromeda-27 3.günü direkt verdik ama kabul etmiyor 2-3 dk sonra bırakıyordu ki en çok bilinen 2 markanın iki farklı modelini denedik .. şuan bir aylık hala aynı ..
Aylinis Doğduktan 1 hafta sonra vermeye başladım 30 günlük Philips awent inkini kullanıyorum hem göğüsüm hem emziği çok rahat bı sekilde kabul ediyor çok şükür
Metesmom Halemerc 15 günlüktü verdim, uykuya geçişte kullandım ve tok olduğuna emin olduğumda vermeye çalıştım meme reddi ihtimalini azaltmak için.
MelZulEy İlk gün verdim cünkü eme eme göğüslerimi kanatmıştı hep kan emiyordu doktorum ver dedi artık hala kullanıyoruz 4, 5 aylık oyalamakta susturmsda uykuya geçiçte cok işe yarıyor