deletedmom173 MFA çok az ve sarı çıkıuor belli olmuyor canım ben yaptırdım 1 yıl özel bölgeye gittim 2 yıl oldu Tertemiz tek yük var onları da afedersin jiletliyoruum çağın buluşu mikemmel birşey diyebilirim
LtfyeAsaf MFA yanlış bilgilendirme olmasın ama buz lazer yaptıran arkadaşlarımın hepsinde eskisinden daha fazla tüy çıkmış alexandrite lazeri herkes çok öneriyo. Maddiyattan ötürü gidemiyorum lazere ama gidicek olsam mutlaka alexandrite giderdim ☺️
deletedmom173 ilkgoz_agrim ilk önce jeli sürüyor buz başlığını daha sonra atış yapmaya başlıyor canım
deletedmom173 MFA canım birkaç seans git farkı görürsün kendi kendine dökülüyor inceliyor sarı sarı çıkmıyor yani 2 yıl oldu diyorum sana kalınlaşsa kalınlaşırdı birde hormonlar düzensiz hamilelik Doğum Doğum sonrası
deletedmom173 MFA valla seans olarak hatırlamıyorum 1 yıl net gittim ama her ay değil ilk birkaç ay her ay sonra 1 buçuk sonra 2 aya çıkarmıştı tertemiz di inanmıyordum böyle olacağını ama allah razı olsun yapan dan Doğumu da rahat geçirdim gebeliği de
deletedmom173 LtfyeAsaf ben gittim canım buz lazere bende saysan 15 tane yok 2 yıl olacak acaba başka birşey mi var onlarda hormonlarla alakalı ama çıksa bende çıkar dı bende aşırı vardı
KaSeAy LtfyeAsaf İlk başlarda fazla fazla cıkması normal sonra onların hepsi dökülüyor. Deri içindeki tüm tüyleri kusuyor öyle düşünün o iyi bişy yani