Hck00 gokceyasss bugün 10 aylığız 5 gün önce başladı hem emeklemeye hem koltuktan inmeye tutunarak koltuğa birkaç adım atıyor
Ozgeyilmaz2 gokceyasss 14 aylık çıktı 15 inmeye başladı,koltuklarım Yüksek hep korkardım, düşecek diye bi iki düştü sonra öğrendi
Skylifee006 gokceyasss 11 aylık ayak altında Yüksek birşey varsa tırmanıp çıkıyor. İnmeyi çoktan çözdük kanepede otururken hop yüzü koyun dönüyor kendini yere atıp iniyor popo üstüne oturuyor😂
Msl- Şuan dokuz aylık koltuğun önünde dik durmak istiyor bende yanına oturunca dizimden destek alıp koltuğa çıkıyor
gokceyasss Msl- ya benimli de 10 aylık aynı sizinki gibi çıkıyordu sonra kendi çıkmaya başladı ertesi gün de inmeye başladı ayağını uzatıp kendini atıp bildiğin iniyo yatakta yükselten falan da yapar diye korkuyorum
Msl- gokceyasss bende korkuyorum bütün gün peşindeyim etrafında dört dönüyorum resmen hep bir yerlere tutunup kalkma çabasında bazen dengesini kaybedip düşebiliyor
gokceyasss Msl- ha biz bunu aştık çoooktan her yere tutunarak geziyo benimki ben evde bulamıyorum bazen 😀