Kanatsizmelegim 6 aylık bebekte cok fazla sinir olması dokunarak bağırması birşey isteyince istediği olana kadar bağırıyor istediğini hemen yapınca hiç bişey yokmuş gibi hemen susup sakın oluyor
Snowglobe Kanatsizmelegim bu dönem geçiyo merak etmeyin. Bizim de öyleydi şuan 11 aylık çok şükür düzeldi. Tabi arada Bi yine huysuzluk yapıyo ama genel olarak iyi. Ben hiç Bi zaman sussun diye istediğini yapmadım onu başka şeylere yönlendirdim sakinleşmesini unutmasını sağladım. Ağlamadan bu olayı çözmeye çalıştım. Çok yıpratıcı ama sabır edin
TheBaby Kanatsizmelegim 1 yaşını geçti. Kendini yerlere atıyor hemen ama oğlumdan biliyorum geçici bunlar
Kanatsizmelegim asli87 ay kafasını vurmasın ya 😣 bu kadar sınır ne bileyim ben bile doktorumuza söylemeye düşünüyorum siz hiç tanıştınızı
Kanatsizmelegim Snowglobe bende öyle yapıyorum farkli birşeyler veriyorum farkli şeyler yapmaya calişiyorum ama öyle bi sıkınarak bagrıyor çığlık atıyor susmuyor rota ki istediğini alinca yapınca anında saniyesine susuyor başlarda böyle değildi 😣 her gün tüm gün başım agırmaya başladı çığlıklarından
Kanatsizmelegim TheBaby ay ne zaman geçer acaba valla benim kide öyle yapıyor kucağımdan çığlık atık yerlere itiyor kendini