Deletedmom_11 Kıjlayy. Kiloyu takmam çok, sağlıkı olsunlar yeter tabi ama Bebeğim doğdugndan beri her ay 1 kiloya yakın alıyodu. 5.ayda bir anda durdu. Şuan 6 ay 7 günlük. 8 kilodan 1 gram oynamamş. Böyle şeyler olabliyormu acaba 🤦🏻♀️ neden oluyodurki
Lacasadebaby O ay biz de de olmuştu hareketlenmeye başladıysa eğer normaldir ve ya da ek gıda ihtiyacı başlamıştır artık
Latiko Deletedmom_11 5. Aydan sonra yavaşlıyor kilo alımı bende bıgün götürdüm 6 ay aşısı için İki aydır tartılmıyordu. 500 gram almış iki ayda.
derinates aydan 4. aya 1400 Gr alan bebişim 5. ayda 350 gram almıştı. Hareketlendigi için dedi Dr. Ek gıda için 6. ayın bitmesini beklicektik böyle olunca 5. ay sonunda tadimlara başlattı. O aydan beri 500-600gr arası alıyor. Normalmiş..👍
Mehmetkays Deletedmom_11 Bizim 4ten 5e 300e düştü sonra 100e düştü ve 3 Ayda bi nerdeyse 100 gr anca aldı. 17 aylık şuan ayda 100 gr alırsa şükrediyoruz şimdi 😏 Bize çok test yapıldı her şeyi detaylı araştırıldı ama bişey çıkmadı. Tavuk alerjisi vardı o da 9 ayda falan bitti ama yine düzelmedi. Nedenini bulamadık🤷🏼♀️ Yorucu bi süreç oluyo ben çok taktım kafama pirinç unlu muhallebi bile yaptım günlük iki kere sırf kilo alsın diye ama onun bile faydasını göremedim pek. Tavsiyem sağlığı yerindeyse takmayın diğer Türlü çok yıpranıyosunuz malesef 🙄
thecamellia Deletedmom_11 benim kızımda 5. aya kadar öyleydi sonra diş çıkarma ek gıda derlen kilo alımı yavaşladı 8 aylık şuan 7850 kilo 200-250 gram anca alıyor ama merak etmeyin kilosu gayet iyi doktorumuz bizede kilosu güzel diyor sağlıklı olsunlarda
Deletedmom_61 Deletedmom_11 kuzum benim kiziminki 5 aydan beridir ayni 7 aylık hala aynı 100 gram almış 7 buçuk aylık 20 gün önceki kilosuyla aynı bide ek gıda almıyor reddediyor anne sütü alıyor sadece çok hareketlenince böyle oluyormus