Deletedmom0015 Kızlar henüz kendı eline vermeye başlamadım bıde yanı elime vueuyo kaşık salona kasar gıdıyo duşunun heryer avakado oldu sevmıyo siz nasıl yedırıyorsunuz ki
busra6161 Deletedmom0015 aaa ayni biz kirpigine kadar yiyo😀oturarak yemeyi hic sevmiyo ya hafif eğimli seviyo yerken ole yiyo tam oturarak asla ve asla yemiyo
deletedmom173 Deletedmom0015 yoğurtla karıştırıp veriyorum sabahları süt cicibebe bal avakodu veriyorum yaşı küçükse bal falan vermeyin. Sevdiği şeylerin içerisine katmayı deneyin
Sltn Deletedmom0015 kaşığà vuruyorsa kendi yemek istiyordur yiyebilcegi şeyi eline verin.ben o şekilde gidiyorum kendisi yemek istiyor tabi ki heryer savaş alani😄 ama olsun çorba ya da kaşıkla yenecek şeyleri vereceksem eline oyalanmasi için kucuk parca ekmek kaşık ya da salatalık veriyorum onu incelerken yediriyorum birde öyle deneyin😊
Deletedmom0015 Sltn ooo yer eline verdığım şeylerle dolu hepsını atıyo yaglı yaglı heryerdeler😂😂onceden bı saatte butun evı temizlerdım şimdı mutfaktan anca çıkıyorum
Mervea Deletedmom0015 avakoduyu muzla veya armutla karıştırıp veriyorum severek yiyor mama sandalyesinin altına sofra bezi serip eline vereceklerimi o şekilde veriyorum
Sltn Deletedmom0015 mama Sandalyesi oturtup altına büyük. Bez seriyorum sonra bezi topluyorum mama sandalyesinide hoop banyoya 😄
Baynimir Deletedmom0015 her yemek faslından sonra hem oğlumun hem de kendi kıyafetlerimi makinaya atıyorum batmadık yer kalmıyor. Saçından şehriye ayıklıyorum bazen 😀
Suzitosuzi Baynimir 😂 aman batsın. Titiz bi arkadaşım var çocuklar onun yüzünden yemek yemiyor bir buçuk yaşında çocuk kaşık tutmayı bilmiyor kendi yese dökse hemen temizlik uyarısı yapıyor. yesinler de batırsınlar canları sağolsun
Baynimir Suzitosuzi kesinlikle bende batarsa batsın diyenlerdenim. Yeter ki midesine bişeyler gitsin 😃
thelake Deletedmom0015 Ben bi kere muhallebi yedirirken kasığa bi vurdu muhallebi duvardan aşağı suzuldu ikinci kasigida kafasından aşağı döktü 🤣🤣🤣