mrscook03 Kızlar külot bez fiyat olarak daha uygun geldi, kullanan var mı nasıl, normal bezden farkı var mı
Uykusuzgecelerrr mrscook03 yanlışlıkla aldım ama çok memnun kaldım 7 aylık bebeğime kullanıyorum hiç taşırmadı. Sleepy marka kullanıyorum
Damlali mrscook03 aksine daha iyi hiç taşırma sizdirma yapmıyor oğlumda kullanıyordum kızım daha küçük ama biraz daha büyüsün direk külot beze gececegim
Yldrm3105 mrscook03 Baby turco kullanıyorum çok iyi. Sızdırma vs hiçbir şey yapmadı. Çokta rahat bnece
Damlali mrscook03 bence erken kuzum giydirmesi zor olabilir benim kızım 8 aylık daha geçmedik ayaklı bebeklerde daha kolay oluyor
Egesila mrscook03 bende 2.5 aylik bebeğime yanlışlıkla sipariş verdim ama memnun kaldım.hic sizdirmiyor xoktahat giyiliyor cikariliyor
Damlali mrscook03 yapacak bisey yok kuzum kullanırsın yazdayiz zaten kat kat da giydirilmiyor nasil olsa
sedauzer06 Yldrm3105 takarken dikkat ettiğiniz birşey var mı eşim almış ama 1 gündür saat başı üst değiştiriyorum sızıntı kaynakli
mrscook03 Oldugugibibiri Daha uygun geldi, bizde haftaya 4 aylık olucaz haftaya anca geçerim zaten o zaman sıkıntı yok
Yldrm3105 sedauzer06 büyük gelmiş olabilir mi. Ben hiç öyle bı problem yaşamadım çünkü. Özellikle dikkat ettiğim bir durum da yok. Taktıktan sonra lastikleri düzeltiyorum sadece yani normal bezde de yaptığım gibi ayriyeten yaptığım birşey yok