_SerenN_ Herkeze merhabalar izmirde yaşıyoruz ilk defa kurban keseceğiz hanımlar küçük baş düşünüyoruz nerden alınır alsak bile kesim yapan yer var mı yardımcı olur musunuz lütfen 🌺🎈
Saziyersin _SerenN_ bulunduğu yerin hayvan pazarı var ise oradan alabilirsiniz annemler oyle yapiyordu bir iki defa da carefour dan alıp orada kesim oldu
Sevvalakkah _SerenN_ Merhabalar bizde izmirde yaşıyoruz limontepe ve buca tarafında böyle kurbanlık yerler daha çok oluyor ☺️ Oralara bakabilirsiniz
_SerenN_ Saziyersin hayvan pazarı herhalde vardır diye düşünüyorum ama bilmiyoruz nerededir nedir kesim yapıyorlar mı yapmıyorlar mı birde bizde gözümüzün önünde kesilsin istiyoruz açıkcası ondan marketlerden alma taraftarı pek degiliz
Saziyersin _SerenN_ markette de gözünüzün önünde kesiliyor bizim oyle olmustu kurban pazarlarında aldığınız kisiler de kesim.yapiyor ama hangisi hijyenik derseniz marketlerdeki
_SerenN_ Sevvalakkah ayyy teşekkür ederim bakacağım mutlaka peki bzi çigli deyiz bu tarafta bildiginiz bir yer var mı
Sevvalakkah _SerenN_ Yok o taraflarda bildiğim bir yerler ama oraya kemalpaşa vs yakın belki oralarda olabilir gene de bir araştırın internetten ☺️
_SerenN_ Saziyersin öyle mi ben bilmiyordum o zman öyle yapalım en mantıklısı yardımınız için teşekkür ederim 😊