Kader_oyku19 Hanimlar merhaba 4 aylik kizim var kilosu ayina gore az olduğu icin kasik mamasina basladik ve ben çalışıyorum gündüzleri pek emzirmeye gidemiyorum kasik mamasi haricinde hipp mamayi tukediyodu ama onuda yememeye basladi emzirmeyede sik gidemiyorum napmam gerek kasik mama yerken pirinç unuda tuketebilir hipp mamanin yerine yoksa her açıkdiginda kasik mamasi verilir mi??
Mirac_21032019 Kader_oyku19 pirinc unuyla mamayi.karistirip muhallebi yapabilirsin 4 aylik olmus artik
Melikeakiner Bu ayda pirinç unu ve kaşık maması olmaz, süt bebei onun anne sütü veya formül mamaya ihtiyacı var. Hipp kilo aldırmıyor, mamayı değiştirp biberon maması verin.
mutludilek çok veriyorsun ek gıdayı zaten 6. ay bitmeden verilmez sen bir de şişiriyorsun o verdiklerinde. bence hemen kes ek gıda kısımlarını
denizcinar kaşık mamaları biberon maması gibi değil. biberon mamaları anne sütüne yakın mamalardır. birde aptamili denesenize ben aptamilden çok memnunum
kiliclar [bilinmeyen] ne kaşık maması nede pirinç unu vermeyin daha erken 6 aydan sonra kaşık maması verdim ben pirinç unu daha hiç kullanmadım direk olarak ama ilk 6 ay az anne sütü ile aptamil devam sütü birlikte içti ve yetti başka birşeye ihtiyaç olmadı
tczehra [bilinmeyen] hem kaşık hemde pirinç unu için çok erken onun yerine mamayı değiştirin aptamil içiyor benim oğlum doyurucu kilosuda gayet iyi oldu