Katya Harikaanne sirkeli suyla yıka canım. Ben çok yaşardım böle çözerdim. Ayrıca aklında olsun vajinanın iç kısmını sabun şampuan gibi şeylerle yıkama o zaman daha çok olurmuş. Bide travazol kullanırdım bazen
Fatmahmt63 Harikaanne bak cnm böule yazıyor : Özellikle mantar tedavisinde en çok tercih edilen ilaçlardan bir tanesi olan trosyd krem kısa sürede deride oluşan mantar lezyonlarını giderir. Trosyd krem pişik kremi olarak bilinir.
Gin Harikaanne Bir poşet dolusu ilaç veriyor doktor bunun geçmesi için. İki farklı fitil, 2 de tablet şeklinde ilaç yazmıştı, bir de merhem vardı. 5 çeşit oldu. 🤭 Tabletlerden eşin de kullanması gerekiyor.
Hayriye1704 Bana zalain kremle zalain fitil vermişti doktorum ama geçici bir çözüm oldu çok rahatlayamadım
Harikaanne Hayriye1704 Bebde kullandım ilaç fitil canim valla zerre ise yaramadı gebelikten sonra oldu dogum yapalı o ay oldu hala gecmedi
Harikaanne Deletedmom_123 Aşırı derece de yanma kaşınma ve batma canim tabi cinsellik bir yana dursun günlük hayatta bile çok zorluyo
Fatmahmt63 Benim kızımda da vardı yeni doğduğunda annem trosty diye bi melhem vardı Onu sürdük çok şükür geçti gitti
Fatmahmt63 Harikaanne evet cnm eczaneden alabilirsin annem 5 çocuğuna kullanmış bende dahil o yüzden kızıma da kullandı ona da yaradı
Deb290818 Harikaanne hayır iyot lugol çözelti eczanede hazırlatabilirsiniz ya da internetten alanilirsinizı