Selam güzel Anneler sizden Dua istiyorum. Bebeğim yeni doğduğunda emerken çok zorlanıyordu hatta bi gece hiç emmedi mecbur mama verdik çok ağlamıştım. Göğüslerimin ucu hep yara olmuştu çok acı cekiyordum. Dil bağı için kontrol ettiler ve %85 derecede ön dil bağı varmış 1 haftalıkken kestirttik ve emmesi felan düzeldi artık acımıyordu. Ama bebeğim herzaman uzun saatlerce emiyor en az 2 saat bazen 3-4 saat emebiliyor. Ebe diyorki galiba arka dil bağı olabilirmiş ondan yavaş emip doymadığından saatlerce emebilirmiş. Saatlerce emdiğinden de çok az uyuyor. Normalde bebekler 10-20 dk içinde emermiş 45 dkyı gecmemesi lazımmış. Çarşamba günü bebeğimin dili için randevu var kesilsin bebeğimde rahatlasın diyorum bi yönden ama bi yöndende çok üzülüyorum kanicak yine çok ağlicam… lütfen Dua edermisiniz bebeğim için🤲🏻❤️ Sizlerde ihmal etmeyin eğer şüpheniz varsa doktora gösterin ilerde daha büyük sorunlara sebep olabilirmiş😔 Allahım hepimizin evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin onlarla sınamasın bizleri🤲🏻❤️