Pamuk_bebegim42 Ya bu ilaç bağışıklık için mi arkadaşlar doktor verdi bize ama enfeksiyon falan yok çocuğum da bağışıklığı düştüktu bunun için kullanıyor mu çok sık hastalanıyo 3 ay kullanin dedi araştırdım ilaç hiç bağışıklık yazmıyor enfeksiyon için falam diyor
Ayse252125 Pamuk_bebegim42 bende oğluma kullanıyorum 4 gündür antibiyotik ile beraber verdi doktor enfeksiyon kusma ve ishalimiz vardı memnun kaldım biraz iyi geldi bize
MinnakAsel Pamuk_bebegim42 idrar yolu için kullandı bebeğim bunu bakterii üremesi vardı ve cok kötü ishal yaptı başka birr dokttora daha danışın isterseniz
Bisracinarkartal Pamuk_bebegim42 ayy öyle bir başlık atmışsın ki Türkiye ye yeni virüs geliyor sandım 😐🤫
Pamuk_bebegim42 izmirlim35 Bizim enfeksiyon yok ya bağışıklık için dedi ama kullanmaym p zaman doktora sorayım tekrar
Pamuk_bebegim42 Ayse252125 Benim bebeğimde hiç onlar yok sadece el ayak ağız hastalığı oldu bağışıklığı düşük çıktı ondan verdi heralde ama el ayak ağız hastalığı geçti 2 hafta oldu
Pamuk_bebegim42 MinnakAsel Fotoğraf çekemedim canım yükleyemedim ya doktora mesaj attım boğazında enfeksiyon oluyor onun için vermiş sanırım 2 kez enfeksiyon geçirdi
Aseliiimmm Pamuk_bebegim42 bizede immünoloji doktoru vardı 3 ay kullanın dedi bağışıklık çok düşük. Sizinki kaç aylık tı bunu kullandığınızda
Aseliiimmm Pamuk_bebegim42 hmmm aslında 2 yaşına kadar normal bakıyorlar. 2 yaşından sonra yükselmesi gerekiyormuş
NisaDuru Merhaba ilacı bizde kullanacağız haftada 3 gün dendi sizler hangi günler veriyorsunuz doktora sormayı unuttum bilgi verir çok sevinirim kuzu. 3.5 yaşında