Zebe Hellöö 👋🏻 Arkadaşımın yeni evi için hediyelik bir şey almak istiyorum ama bulamıyorum. Özel olsun istiyorum, kahveyi çok sever. Her çeşit kahve. Ne önerirsiniz. Yardım 🆘
Zlm Zebe yani kahve diyin e aklıma kahve makinesi geldi ama çok olur tabi 😄 güzel bı kutu yaoabilirsiniz içine eşi olile ona güzel bı kahve fincanı bı paket kahve atıştırmalıklar belki atistimalik için bı tabak sunum tabağı
Mrs_Mert Zebe sunum taşları var ben kuzenim için hediye öyle bişey düşünüyorum. Çeyizine anmalık bişey koysun diye. İster kahve sunumu ister çerez ya da kahvaltı sunumu yapabilir. Bi bakın isterseniz
Leylaa_ Zebe Ben kim olursa olsun direk dolar veya altın götürüyorum . Bi ihtiyacı varsa alır yoksa kalır
Kbrbisi28 Zebe rica ederimmm :) bana fincan gelse cok mutlu olurum sahsen 🤭 cunku cesit cesit fincanlari severim 🤭
Olric11 Zebe Yeni gelinmiş ama bana ne gelirse mutlu olurdum Nevresim takımı 😅bunu burda çok söylerim nevresim takımı hastasıyım çeşit çeşit olsun erinmem serip yatarım 😅
Zebe Olric11 aa hiç aklıma gelmemişti 🥲 hep kahve fincanı falan düşündüm. Değerlendireceğim çok teşekkür ederim ☺️
Asyaayaz1 Hediye sepeti.comda çok şık hediye kutuları var tavsiye ederim bunun gibi ama uygun fiyatlılarda mevcut🌺