Minnosannesiiiiii 7 aylık oğlum bugün bexero aşısı oldu şuanda çok huzursuz neler yaptınız geçmesi için?
Yaduuu Minnosannesiiiiii bacağında kızarıklık ve hafif şişlik olmuştu. Buz uygulaması yapabilirsiniz. Ayrıca ağrı yapan bir asi olduğu için ağrı kesici vermişlerdi yapmadan ve 8 saat sonra tekrarlamami istemişti Dr.
arasin_annesii Minnosannesiiiiii bilemiyorum canım ama koluna biraz kıyafet üstünden buz uygulanabilir heralde. Biz 13 aylıkken tek doz nimenrix ve bexero yaptırdık bide 16 aylıkken bexero 2.doz yaptırdık son dozu kaldı 22 23 aylıkken olacak
Smilee Minnosannesiiiiii aşı için carpol verilmesine karşıydım. Ama o kadar huysuz uykusuz ağrılı geçiriyordu ki aşı günleri bebeğimin. En sonunda (etrafım çok baskı yapıyordu) aşı öncesi ve gece yatırmadan önce carpol içirmek çok iyi geldi ateşsiz ağrısız huysuzluk olmadan atlatıyoruz çok şükür. Bexero ve nimenrix içlerinde en ağır olanlardan. Evde carpol varsa kullanın isterseniz
Atahan__ Minnosannesiiiiii ben 3 aylıkken yaptırdım oğluma ateşi 38 üstüne çıkmamıştı ilaç kullanmadım. Gece her 15 dk 1 ateşini ölçtüm . Elbet huzursuzluk bacakta şişme oldu biz yetişkinlerde bile oluyor aşı iğne sancısı.sık sık gözlemleyin rahat atlatır inşallah
Minnosannesiiiiii arasin_annesii ateşi yok ama huzursuzluğu oldu, bize öncesinde agrı kesici vermediler
Gizemefend Buz uygulaması bana da mantıklı geldi. İlk bexero aşımızda calpol vermişti dr bize belli aralıklarla ateş çıkmadan içirdim, sorunsuz atlattık.
madrefelice Bexero ağrı ve ateş yapıyor o yüzden aşıdan önce normalde ağrı kesici vermeyin derler ama bu ilaç için verin diyorlar ben ağrı kesici verip gittim sonrasında gecede verdim hafif atlattık
zynp_dmr Çok zorlanmıstım bende bexore den sonra. 10 gün bacağını oynatmadı oğlum. Huzursuzluk cabası ama mrk etmeyin geciyor. Soğuk uygulama ve masaj yapın bol bol. Ertesi gün atesi de çıkabilir. Merak etmeyin çok hırpalanacaksınız ama gececek.
Atahan__ Minnosannesiiiiii herkeste etkisi aynı olmaz Allah’ın izniyle rahat geçer şifa olsun , korkmayın