Gulsahek Aptamil 5 tahıllı elmalı kaşık mamasını aldım akşam bide sabah yedirdim. Akşamları tok tutuyor diye vermek istiyorum acaba her gün verilir mi tecrübeli anneler var mı?
Irmakprensesinannesi Gulsahek 10 ay 23 günlük hiç vermedim bu zamana kdr çok sağlıklı bulmuyorum ewde zatn hersyeini yapiorum vermeyin derim hergun kabizlik yapablir
U-2310 Gulsahek lif oranı kaç ?? en azından 3 gün dene günde 1 yada 2 ,, suyu bol verirsen kayısı suyu yapıp onu da verdin mi bi sorun olacağını sanmam
Gulsahek Irmakprensesinannesi bende pketli ürünleri çok karşı biriydim. Kızım kilonun en alt sınırında ve doktor çok zayıf dedi. Bende ek olarak böyle bişey deneyeyim dedim malesef :(
Misipisi35 Irmakprensesinannesi geceleri kalkmıyor mu bebeginiz akşam ne yiyor yatıyor merak ettim.ayni benim kızımda 10 Ay 27 gunluk
Irmakprensesinannesi Misipisi35 akşam 9 10 gibi uyur sabh 6 7 gibi kalkar gece uyanma huyu yoktur nrmlde gece beslenmesini hiç alistirmadim 2 3 gündür dişlerin huzursuz huysuz akşam çok az yiyor ohuzdn gece 4 gibi uyandığı oldu mama yer uyur ama nrmlde uyur