Handeasel Bebeğim sadece mememin ucunu tutuyor emzik niyetine kullanıyor emiyormu doyuyormu acaba diye düşünmeye başladım emzik yerine kullanıyor ve göğüs uclarım yarıldı çok açıyor kahverengi yerleri almıyor sadece ucunu alıyor 😪
Susamuru Handeasel Doğum yaptığın hastaneye git veya sağlık ocağına emzirme eğitimi veriyorlar benim 3 gün ememedi çıldırdım artık doğum yaptığım hastanede kısa bir eğitim aldım doğru emzirmeyi öğrendim gögüs yaralarımda azaldı yanlış emzirmeden kaynaklıymış
Bulutunannesiiii Ağzını kocaman açmasını bekle ve memeni C şeklinde tut iki ucunu sık öyle ver o zaten sadece ucunu alır senin vermen lazım . Bide iyice acıkmış olmasını bekle ağzını açsın benmde öyleydi geçti şükür ucunu alırsa yaran iyileşmez
Handeasel Bulutunannesiiii C şeklinde tutuyorum inatlaşıyor benimle ucunu alıyor emzik niyetine kullanıyor
Handeasel Deletedmom5284 C şeklinde tutuyorum inatlaşıyor benimle ucunu alıyor sadece emzik gibi kullanıyor karnını doyuruyormu bilmiyorum artık
Handeasel Deletedmom5284 yutkunma bir kaç kez yapıyor sonra hem emzik gibi emiyor ondan emin olamıyorum