Deletedmom_21 balyanak53 ben ogluma masa hazirladim dagitmalik hediye koydum.masanun ustune avsar sodalari koydum popcorn kutusu da misir patlagi koydum pastasını koydum cupcake yaptım standtla onu.paylastim birde minik dagitmalik seklinde hedik koydum karniyarik boregi ve mercimek köftesi koydim.masaya arkasına da disim çıktı yazisi yapistirdim 2 yanlara 4′lu olacak seklinde balon yapistirdim masanin onlerinde 2 tarafta olacak sekilde balon standi koydum oglumada dis konseptli külah sapka yaptırdım onu taktım
GSevilay65 balyanak53 elbisesi hazır hediyelikleri hazir masa suslucem beyaz balon alcam yanlara koycam masa örtüsü beyaz olcak insallah dışı çıktı yazısı alcam hafif süsleme öyle çok süsleme yapmam herhalde bu kadar yeter li :) çok kişi çağırmıcak babyshwor da bı cagiridm arkası kesilmedi :) birileri gitti birileri geldi :( gebermistim :) kızımı o kadar yoramam :)
Ysmndmrl balyanak53 trendyoldan 100 tane bölün aldım balon zincirine dizdim birde dil temalı balon ve dişim çıktı yaZıları diş temalı pasta yaptırdım cupcake mini cheesecake çikolata topları börek poğaça mini kurabiye birde olmazsa olmaz buğday
Deletedmom_21 balyanak53 ben resimli sevmedigim icin bu sekilde düşündüm kizlar icin de dis modeli seklinde minik saksilar var düşünürsen arastirirken görmüştüm
balyanak53 Deletedmom_21 Ben çok yakınlara vermeyi düşünüyorum evlerinde değer görsün anlamlar teyzemler vs
balyanak53 GSevilay65 Ya ben sade ama şık istiyorum. Diş şeklinde butik pasta siparişi verdim. Su böreği, baklava, yaprak sarma, patates salatası, poğaça ve hedik ikram edeceğim. Süsleme şık ve sade istiyorum
balyanak53 Deletedmom_21 yakınlardan diye hissettim öyle de çıktı Yozgat ben de ama Trabzon’da yaşıyorum