SekerAnne Arkadaşlar bebeği alerjik olan var mı? Varsa belirtileri ve çözümleri hakkında konuşalım istiyorum
Burcusenkoc SekerAnne bizimki de alerjik sanırım mideniz bulanmazsa resim atabilirim aynı mı sizinde dün çok as kan gördüm ama şuan herhangi bir diyette değilim 2 ay 21 günlük bebeğim
Zzzz SekerAnne 1.5 yaşında 3. Aydan beri alerjimiz var 6. Ayda yapılan kan testiyle netleşti süt yumurta kuruyemiş vardı sadece süt kaldı diğerleri geçti 🙏🏻
giresun SekerAnne valla bazen yeşil bazen Sarı bazen kahverengi her ceiside giriyor takmıyorum artık 😅
durununannesii01 Büyük abdestti ne renk oluyor genelde, bnmki süt alerjisi var ve sürekli çok yoğun bir siyahlık ve aşırı kötü koku var
SekerAnne durununannesii01 bazen koyu yeşilimsi oluyor ama dediğiniz gibi aşırı kötü ve keskin koku var , kakada da minik kan gördüm birkaç kez Siz şu an ne yapıyorsunuz bi de kaç aylık bebeğiniz
durununannesii01 SekerAnne kziim şimdi 5 ay 2 gunluk ve ek gıdaya yavaştan başlayacağız ama nasıl başlayacağız bilmiyorum
Bensuuu1 Kolları çok kuruyordu bebeğimin 3 aylık doktor alerjik şimdilik süt yumurta tüketme dedi bakalım 4. Ay kontrolünde nolucak