Kızlar bebeğim yeni 6 aylık oldu yaklaşık 10 gündür ek gıdayı kabak, patates, havuç ve yoğurtla denedim ama hepsini öğürdü bugün de yoğurdum biraz ekşi olmuştu belki ondan istemedi diye yoğurtlu sarımsaklı patatesli çorba yaptım ama onu da istemedi çorba tuzsuz diye miydi acaba hiç tatlı bişey denemedi diye mi böyle anlamadım her şeyi öğürmesi beni biraz endişelendiriyo çevremdeki herkes de biz böyle uğraşmazdık yemek yerken suyundan falan tattırırdık öğürme falan da yaşamazdık diyorlar öyle mi yapsam bilemiyorum tatsız tuzsuz olduğundan mı böyle yapıyo acaba diyorum çocuğun şansına denediği havucun da patatesin de pek tadı yoktu. Havuç kabak falan taneli kalıyo az da olsa diye bugün çorba verdim onu da yemeyince üzüldüm insanları görüyorum 6 aylık olunca kahvaltı falan bile veriyorlar yumurta sarısı vs. Ben günde bir kez ancak denetebiliyorum hatta dün fırsat olmadı bile yedirmeye sizce yanlış mı yapıyorum nasıl olması gerektiğini bilen tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi bu arada kızım sadece anne sütü alıyo kilosu da normal