Hasmeftun kızlar en etikili gaz damlası hangisini önerirsiniz 1 ay 8 günlüğüz gaz problemi yüzünden hastaneye gittik lavman verdiler damla olarak zinco kullanıyoruz çok etki etmiyor siz ne önerirsiniz
1Gokturkannesi Hasmeftun Kakasını yapamıyor mu neden lavman verdiler acaba. Benim bebeğim de 1 ay 1 günlük bugün bütün gün ıkındı kakada yapmadı henüz Nurse Harveys ve Buckso diye bir probiyotik kullanıyorum aynı zamanda d vitamini düzenli kullanmamıştık ama artık kullanacağım
Songl_selim Hasmeftun zingo bizde daha cok gaz yapti simdi metsille nurseyi kullaniyorum hafifletiyor 2.5 ayligiz gaz bizimde belamiz 🤦♀️
Damla33 Hasmeftun bnde bugün başladım.vicol diye gaz damlasina öğlen vermistm şuana kadar rahattı geçe özellikle çok gazi oluo inş gecede rahat eder
Canannk Hasmeftun zinco biz kullanıyoruz ama daha çok sıkıştırıyor sanırım çünkü onu verdiğimiz zaman bebek daha çok zorlanıyo ve ıkınması ağlaması artıyo sap simplexs sorduk doktora metsille içeriği aynı dedi bize alsak mı almasak mı karar veremedik