AktifAnnee Hanımlar merhaba sezeryan yaptım bebem 2,5aylık hala kabızlık yaşıyorum zorlandığım için makattan kanamam oluyo bugünde kan pıhtısı gördüm yaşayanınız varmı? Öneriniz neler kan pıhtısınu görünce korktum
Emsa AktifAnnee normal doğum yaptı m 8 saat suni sanci cektim m ve perisanim inanin bu ay az aZaldi ama gazim gelse bile yaniyor inliyorum resmen suyunu bol ic kayisi tuket benim kanamam olurdu adet gibi pit pit akiyor zeytin yagi fln kullandim bn ictimde surdum de anlayacgn cok Agri yapiyodu arada Kabiz yapck yiyeck tuketmeyin ama bnde pihti hic gelmedi kan akardi da
Sclscl AktifAnnee mısır patlat ye arkasından su iç anında kabızlıgın geçicek canım hemen yap dene bende kabızlıktan dolayı çatlak bile olmuştu çok çektim çoook
Yaduuu AktifAnnee çin takvimine bakarak dene 😅😅 kız çocuğu can’dir bence 😍😍 3 abim var. Babam kız istediği için 4. De bulmuş beni. Aradaki dengeyi ayarlayabilirim diyorsanız maddi ve manevi hazırsanız neden olmasın 🤷
ftmnrt normal doğum sonrası kabızlığa bağlı basur olustu bende. kan geliyorsa sizinde basur olabilir mi acaba? kadın doğum doktoruma söyledim kontrolde bir fitil birde krem verdi kullandım. doğum yapalı 3.5 ay oldu yeni yeni eski halime döndüm düzene gridi hersey. doktorunuza mutlaka söyleyin acil şifa dilerim 🙏🏻
AktifAnnee Kayısı doğumdan önce başladım içmeye hemde doğaldan annem yaptı meyve suyu ama babamısın demiyorr