Ygzpri 41 günlük oğlum var 5 kilo 3 numara baby turco kullanıyorum tekrar bez alacam ama kaç numara seçmeliyim kararsız kaldın 3 numarayı ne kadar daha kullana bilir ? 4 mu sipariş vermeliyim 3 numara bacaklarında iş yapiyor esneterek takıyorum 3 numarayı
Keremikoo Ygzpri eger kaka cis tasiriyorsa, bacaklarinda kizariklik ve iz cok yapiyorsa numara yukseltmelisiniz ya da markayi degistirmelisiniz. Ayla degil kiloyla ilgili bu bez numaralari.
Alparslan616161 Ygzpri bizde 2.5 aylığız bazı bezler numarasına göre kalıbı dar olabiliyor benm oğlum 5.5 kilo önlem 4 numara kullanıyrm baya büyük hani iz felan yapmıyor molfiks mavi paketin 4 numarasıda büyük kalıbı
Ygzpri Deletedmom_21 Ne kadar süre dört numara kullandınız peki kaçıncı haftada başladınız dört numaraya
Huma_kus34 Ygzpri aslında bezden beze degısıyor bu babay turco ve slpey kullanıcaksanız biz 4 aya kadar 4 numara kullandık bu marka bezlerde şuan 6 aylıgız sayılır prımanın ve molfıkx 4 numara kullanıyoruz kılolu bır bebek olmasına ragmen sızın ıcınde 4 numara ıyı bnce
Deletedmom_21 Ygzpri yani şöyle soyleyim ben haftasina gore seklinde gitmedim.ne zaman bacaklarinda iz.yapti.ne zaman cisini disariya cikartti o.zaman 1 beden buyuk giydirdim