Nuroyku Merhaba kizlar bebeğim 21 günlük ve sarılığı geçmiyor varmı böyle olan ne zaman geçer sürekli emziriyorumda
tatlipatatesmom Nuroyku bizimki tam 3 ay sürdü uzamış sarılık deniyor. Altında baska bir neden olup olmadığı arastiriliyor yoksa sorun yok ama farkı hastalıklar çıkabiliyor o nedenle tahlil yapiyorlar karacigerlerine falan bakiyorlar doktorunuz takip ediyor mu değerleri kaç?
ZAK Nuroyku neredeyse 3 ay sürdü bizim. İlk 1 ay fazla emmedi sonrasında emmeye başladı. Farklı bi sebep çıkmazsa tahlillerde kan uyuşmazlığı falan kendi kendine geçer. Bol bol emzirin
Nuroyku tatlipatatesmom evet takip ediyor bugün gittim uzamış artık sarılık dedi tahlil istedi bir sürü ona göre konsuurux yine dedi , herşey temiz çıkarsa eğer napiyorlar
tatlipatatesmom Nuroyku Bişey yapmiyorlar kendi kendine geçiyor zaten bebek büyüdükçe benim oğlum uc uc bucuk ay sapsariydi 🥲
Nuroyku tatlipatatesmom insan korkuyor ya bizimde öyle bı bakıyorum sapsari bı bakıyorum açılmış rengi inşallah bı zararı olmaz
Lenura Rusya’da bebek doğar doğmaz ebeler şekerli su veriyorlar ve orda hiç sarılık diye bişey olmuyor. Bizimde sarılık başladı kaynatılmış suyu az şeker koyup şırıngayla verdim günde iki defa hemen geriledi
Queen_Mommm Nuroyku Korkma canım uzamış sarılık 3 aya kadar sürüyor geçiyor her bebekte olan birşey kan şekeri düştüğü için oluyor ğyğ beslenmediğinde zamanla geçicek bol bol emzir sen