Busranurylmz 2 bucuk aylık bebeğim var bazen sürekli karın gurultusu oluyo neden oldugunu bilen varmı acaba ve saç diplerinde değişik bi dökümtü var doktor egzama olabılr dedi
Zeytin_cekirdegi Busranurylmz kafada konak gibi şeyler geçmiyodu birde gece aiorı karın gurultusu uykusuzlk vs yaşadk aüt ve süt ürünleri e çıktı.7 aylık filandı .şimdi geçti
Busranurylmz Zeytin_cekirdegi konak oldu konaktan sonra oldu bu beyaz duruyo saç dipleri doktor süt ve süt ürünleri tüketme dedi
Zeytin_cekirdegi Busranurylmz o zman swn dikkat et canm beşki doktr alerjiden şüphelenmiştr emziriyorsan süt ve süt ürünleri tüketme bir süre
Busranurylmz Zeytin_cekirdegi şüphelendi şuan tüketmiyorum ama ekmek konusu neolucak bilmiyorum tam buğday ekmeği tükediyorum
Zeytin_cekirdegi Busranurylmz canım süt ürünlerini kestysen ekmk yıyebilirsin onda neden tereddüt ettın ki
Zeytin_cekirdegi Busranurylmz yok cam normal ekmekte olmaz zzaten .yalnz poaça filan yaparken süt katmaamalısın süt ve türevlerini bırak düzelir bebeğin inşallab