Minisiminannesi 2 ay 26 günlük oğlumun kafası çok sıcak ama vücut ısısı normal ateside yok neden acaba
Deletedmom27337 Minisiminannesi bizim öyle olunca diş çıkarıyor ama sizin ki küçükmüş bilemedim takip edin devamlı
Miranim_55 Minisiminannesi benim oğlumunda kafası cok sıcak dediğiniz gibi ateşi fln yok bende nedenini cok merak etim sacını sıfıra vurduk kel oldugu icin daha iyi anladım
Asenaeylul Minisiminannesi benim kızımda böyle 5 aylık havalardandır diye düşündüm ateşi olmadığı için
Minisiminannesi sb- evet hergun 3 damla veriyorum devit kullanıyorum gaz damlasi olarakda metsil ve nurse harveys kullanıyorum
sb- Minisiminannesi kafa sıcaklığı d vitamini eksikliği ya da dişten kaynaklanıyor dedi bize doktorumuz. Ben de düzenli kullanıyordum ama güneşe de çıkarınca her gün düzeldi gerçekten sizin de belki de ona bağlıdır.
Minisiminannesi Miranim_55 benimkininde saçları hep dokulmuştu daha yeni çıkıyor dediginiz gibi kel olunca daha bir fark ediliyor huzursuzluğu derin uykuya dalamama varmi peki
Miranim_55 Minisiminannesi var canım sadece kucagımda yatıo yatagını istemiyor ve 10 15 dakkada bi kalkıor cok yoruyor beni
BusraaArden Minisiminannesi aynı durum bizde var şuan. 4 gündür çok ağlıyor emmiyor uyumuyor. Vücut isisi normal ama kafası sıcacık. Sclarida döküldü hep
denizkabugu58 Yaa bu kadar olur bizde aynı durumdayız tam post açmak için girdim yazıyı gördüm bende merak içindeyim 😵💫
Bbannesi Minisiminannesi bizimki de öyle, hava çok sıcak o yüzden bence, serinletmek lazım diye düşünüyorum ben öyle olunca biraz ıslatıyorum kafasını
derenay Ben doktorumuza sordum aynı sey bizdede vardı kafasından gecen damarlar çok fazla kemikleşmediği için kafa onların sıcaklığı dedi