Ceyceyco Kızlar bebeğimie hem mama hem anne sütü veriyorum ama nasıl bir düzende vereceğimi bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuZ
Rveydaa Ceyceyco Bende öyle besliyorum doktorumuz emzir hemen peşine mamayı ver dedi memeden sonra arayı açıp asla mama verme çünkü hep mama ister dedi memeden sonra hemen mama ver kaç ml içiyorsa zaten doyunca bırakıcak sende sütünün nekadar geldiğini nekadar emdiğini anlamış olursun canım
Nesliesila Ceyceyco Banada doktorum önce meme 3 saat aralıklarlada mama ver demişti o şekilde düzene oturtturuyorum şuan. Sıklıklada emzirmeye çalışıyorum
Ceyceyco Rveydaa benimki memeyi tutmuyo başıbdan beri bende hep sağıp veriyorum zaten ama 2 öğün mama 2 öğün anne sütü olarak ilerliyorum
yeniannea Dr ilk meme sonra mama dedi. Ben uydum bir süre sonra baktım bebeğim memeden sonra çok kusuyor kafama göre gidiyorum ama mama yiyen mem reddi yapar vs hiç olmadı bende bazı dönem mamayı bazı dönem memeyi istemedi bebeğim.
Ceyceyco Berram aptamil kullanıyorum inşallah ilk bebelac almıştım k çok tatlı geldi sonra aptamille devam ettim