Caglarass 2cocukannesi__ Şimdi baktım da, 2 gün önce 97 tlye aldığım ıslak mendili 161 lira yapmışlar puu 😂
sutlukahve 2cocukannesi__ kimse kimseye bisey bedava vermez kaşınan verir sapiynan çıkartır ilk önce fiyatları yükseltiyor 2. Bedava gibi gösteriyorlar halbise ikisin parasını almış oluyorlar 1 tek urunden
Minikkkuss Caglarass o fiyata 24 paket alıyorsunuz çok avantajlı oluyor Ben dün 24 pakete 195 TL verdim 😩
Caglarass Minikkkuss Senin durum fena iptal et kız 😂😂 Yine kârlı tabiki. Dün 130a 2 paket sleepy almıştım şimdi tek paket 150 çok üzücü ya
sutlukahve Defneninannesi1108 aynen öyle dostum Bi uygulma var market alışverişi yapiyodum sürekli indirim geliyodu 100 TL 30 TL 200 TL 40 indirim gibi Bi baktım hersey iki katı herobeybi mama alıyorum 5 TL marketen baktım orda 12 TL insanları indirim var diye kandırıyorlar resmen
2cocukannesi__ sutlukahve şok markette 7bucuk olmuş şok oldum evde kendim yapıyorum zaten de armut yoğurt muz vs daha sağlıklı ya
sutlukahve 2cocukannesi__ ben almıyorum artık onun yerine meyve almayı tercih ediyorum daha faydalı meyve bence içinde iki kaşık bisey oluyor herobeybinin oda hemen bitiyor