salakmisincemilee Kızım 6 ay 6 günlük 54 cm doğdu bugün boyunu ölçtü sağlık ocağındaki hemşire 88cm dedi bana biraz fazla gibi geldi 6 aylık anneler sizin bebişlerin boyu kaç cm aşılarınızı oldunuz mu kızım 2 gündür ishal o yüzden aşıyı erteledik biraz
Dondurmalikahve salakmisincemilee Diğer aylarda kaç cm idi. Evet ortalama 1,5 2 yaş bebek boyu fazla uzun ama bi yandanda sizler çok mu uzunsunuz size çekmiş olma ihtimali de var
oglumubeklerken salakmisincemilee benim oğlum da 54 cm doğdu 5 ay 27 günlükken 6.ay kontrolüne götürmüştür 68.5 cm ölmüştü doktorumuz. Şu an 6 Ay 6 günlük benim de oğlum.
salakmisincemilee Dondurmalikahve eşim 180 ben 155 uzun değiliz ailelerde de yok öule bariz uzun boylu kişiler
Caresizzz Elf123 bence 68 diyecekken 88 demiştir SelimeliS Dondurmalikahve Aydagul35 Aysegulokms NisaSeda21
Asaf_11 salakmisincemilee çok şükür yapmadı hiç her ihtimale karşı akşam ateş düşürücü verip öyle uyuttum
Elf123 salakmisincemilee yanlış ölçüm olamasın. 88 cok yüksek bir rakam kaç aylık bebek kıyafeti giyiyor
SelimeliS salakmisincemilee eger dogruysa masallah ama oglum 2bucuk yasinda 92 cm yani 6 aylik bebegi gözümde 88cm canlandiramadim bile bana yanlış ölçüm gibi geldi
Caresizzz salakmisincemilee 88 çok anormal, evinizde mezura yok mu kendiniz ölçseniz, 68 diyeceğine 88 demiş olabilir bence
NisaSeda21 Caresizzz valla kendimden yola çıkarak söylüyorum ben tekrar tekrar ölçüyorm sülalem de birtek kayınvalidem kısa birde öz annem geri kalan hep boylu kendimi de sayayım mi bilemedim 😂 1.68 cm eşim 1.79 kızım da boylu olacak galiba ama netice de ben bile emin olamazken ne bileyim ..
Dondurmalikahve Caresizzz Bence de bayağı bayağı uzun geldi bana da hadi 78 cm olsa neyse ama 88 olunca yanlış gibi geldi
LadyGugu salakmisincemilee 68 yerine 88 demiş olmasın? Oğlum 6. ayda 70.5 cmdi ve 50 cm doğmuştu ve doktorumuz boyu ayına göre ileride gidiyor demişti. Kaç aylık bebek kıyafetleri giyiyor ki? 18 aylık kıyafetleri falan anca geliyordur gerçekten 88 cm ise.
Eceedemiiir LadyGugu Sağlık ocaklari birde yanlış ölçülüyor nedense kızımın boyunu hep 3-4 cm fazla söylüyor evde kendim ölçüyorum hep , ama 88 de dediğiniz gibi çok fazla 😂
salakmisincemilee LadyGugu 18 24 zıbın kullanıyorum zaten 2 kere ölçtü bilemedim bugün doktora da götürdüm hiçbir sıkıntısı yok dedi kan değerlerine de bakıldı
ikikizannesi salakmisincemilee bi yanlislik vardir bide siz olcun o kadar olmaz oglum 55 cm dogdu 5 ay 24 gunluk 73 cmdi en son
sevim_kos salakmisincemilee kızım 6 ayında 70 cm. Bana da biraz uzun geldi ama ne güzel işte manken gibi olur