ELaaaedaa Kızlar merhaba hipp kullanıodm bebeğim kusuyo diye bebelac gold geçtik yalnız geçtiğimiz gün bebeğim de aşırı gaz sancısı ıkınma oldu sabahına kusma yaptı ishal oldu .. karşılaştınız mı sizde hemen mama sı değiştim SMA aldm acaba kullananız varmı içiniz de SMA..
Zeynossunannisi ELaaaedaa benim kızımda da hipp kusma kabızlık gaz yapti sonra 1 ay kadar bebelac gold kullandık kilo alımı yavaş diye yine değişiklik olmayınca esim sma optipro almis şimdi onu kullanıyoruz Perşembe gidicez bakicaz kilosuna
Btlcngl ELaaaedaa bebeğim 6 aylık doğduğundan beri bebelac gold kullanıyoruz , hiç bir sıkıntı yaşamadık , bebeğinizin bu ayları gazlı atlar bende ilk başta mamadan diye düşünmüştüm değilmiş , biberonu normalde avent ama o dönemde dr browns aldık iyi geldi
Gmznr2909 ELaaaedaa bende hipp kullanıyordum bebelac gold aldım ishal yaptı sma optipro kullanıyorum ne gaz ne kusma ne ishal ne de kabızlık yapti
ELaaaedaa Zeynossunannisi peki bebelac da sorun yaşadınız mı bende bugün sma aldm kusma yapıomu bebeğinizde
ELaaaedaa Btlcngl yorumlara bakıyorum aslında bebelac hep aynı sıkıntı var bebeğim de gördüğüm ve normalde öyle bi bebek değil bebelac verdikten sonra kötü oldu
Zeynossunannisi ELaaaedaa bebelacda kusma gaz felqn yapmadi sma yi 4 gündür kullanıyoruz kakasının rengi kokusu değişti biraz onun dışında bir şey yoktu
Gmznr2909 ELaaaedaa çok şükür bize çok iyi geldi 2 aydır sma optipro kullanıyorum çok iyi mama gerçekten
Burcuanneoldu Mama değişikliği yapılınca yemeklerden sonra ilk 3-4 gün az az kusması normal aptamil kabız yaptığı için değiştirmiştik bizde yemeklerden sonra hafif kusma yaşadık ilk günler Ben sma comfort kullanıyorum ne gaz ne kabız nede hazımsızlık yapmıyor çok çok iyi bir mama kilo alımıda çok iyi tavsiye ederim. Tabi ki her bebek farklı gözlemleyin kusmalar devam ederse başka mamaya geçin