Seeymaa_nurr Arkadaşlar bu durumla karşılaştınız mi hiç sütüm soğuk geliyo bebeğim emmiyo napacagimi bilemedim gün geçtikçe sütüm azalıyor
Alparslan616161 Seeymaa_nurr soğuk bişiler tüketince genellikle öyle oluyor. Acaba soğuk bişiler yiyip içiyormusunuz
Alparslan616161 Seeymaa_nurr bide bol bol sulu patates yemeği ye açık çay iç petibörle suyu çok tüket ii gelir bunlar ben bunları çok tüketmeye başlayınca sütüm fazlalaşıp tanzikli gelmeye başlamıştı.
Seeymaa_nurr Pek içmem hatta çorba içerim genelde süt artsın diye ama suyu musluktan içerim hep biraz soğuk oluyo ondan olabilir mi
puffthemagicdragon Emzirme öncesi sıcak kompres yapabilirsiniz. Göğsünüz soğuksa süt de soğuk gelebilir en fazla. Onun dışında soğuk şeyler tüketmeniz sütünüzü soğutamaz anatomik olarak. Emmeme sebebinin sütün “soğuk” olması olduğuna emin misiniz?
Seeymaa_nurr puffthemagicdragon Aslında sadece soğuk olduğu için emmiyo diyemem memede hep kısa kalır son zamanlarda da soğuk olduğunu farkettim onunda etkilediğini düşünüyorum
puffthemagicdragon Seeymaa_nurr Havalar ısınınca terlediği için emmeye başlamıştı oğlum, pozisyon değiştirerek bulmuştum çözümü. Umarım tekrar emmeye başlar.
Seeymaa_nurr puffthemagicdragon bizim emmeme sıkıntımız 2-3 aydır var 1 yaşına girecek sık sık emzirmeye çalışıyorum ama memede tutamıyorum
puffthemagicdragon Seeymaa_nurr sütünüz azalmasın istiyorsanız arada sağım yapabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. Bir damlası bile mucize diye düşünün, içinizi ferah tutmaya çalışın lütfen.
SemaK Seeymaa_nurr etkileyebilir sonuçta oda emme refleksi bakın kendiniz kontrol edin varsa eğer Dr la görüşün bunu