Leylaa_ Beyazları yıkadım eşimin çorabı karışmış ve hepsi acik mavi olmuş 😔😔 tekrar yıkacağım ama ne yapmam lazım camasir suyu rengini açar mi acaba bilgisi olan yazabilir mi
Tosbikanasi Leylaa_ Evet beyazlari yüksek derecede deterjan gözüne çamaşır suyu koy yıka hemen. Benimde öyle olmuştu oğlumun beyazlariydi yeni alıp yıkadım gömlekleri mahvolmustu hemen yıkadım çamaşır suyuyla düzeldi
Eleftra_ Leylaa_ evet tekrardan camasir suyunu sulandirip katip yika. Tam acmiyor ama bir nebze daha iyi oluyor
umutsuzanne_34 Leylaa_ Evet ondan koyup çalıştır benim eşine beyaz çorap verdiğim zaman siyah olarak çıkarıyor 😂bende o kadar şey denedim en iyisi vanish beyazlar için olanıydı 3 paket aldım çok memnunum normal günlerde beyazlar icinde kullanmalısın efsane
SeninAnnenBirMelektiYavrm Leylaa_ çamaşır suyunu alsın makineyi çalıştırdıktan sonra biraz beklet kapat makinesyi
Leylaa_ umutsuzanne_34 kullanıyorum canım onu koymuştum hatta iste siyah olunca içinde yine de çıkmış rengi . Bu hepsini aynı andan yıkayanlar şaşırıyorum valla nasıl rahat edip yıkıyorlar
Gulakkyy Leylaa_ çok az çamaşır suyuyla normal suyu karıştır ilaç bölümüne köy tekrardan çalışsın mis gibi olur
Momanne06 Leylaa_ dünde benim başıma geldi oğlumun kıyafeti biri lacivert karışmış beyazlar açıklar hep mavi olmuş çok sinirlendim kendime tekrar on yıkama yaptım derece yükseltip cikmadi Bende burda bekleyim 😑
Momanne06 Leylaa_ canım kıyafet araları sarı li çizgili ust lacivert altı beyaz olan tshrt ler bu sefer de oralar çamaşır suyu olmuş gibi durmaz mi