Yaren-156 Merhaba arkadaşlar adetime daha 2 gün var test yaptım 1 hafta varken ve negatif çıkmıştı şimdi normal test yaptım çift çizgi çıktı resim yükleyebilirsem yükleyeceğim var mıdır doğru mudur ne yapmam lazım
Elmassss Yaren-156 bende hamile kalmadan önce test vermiştim negatif çıkmıştı adetime aynı şekilde 1 hafta vardı daha sonra adetime 1 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı test verdim ordada pozitifti yani sizinde aynı şekilde olabilir çünkü testiniz çok net
Yaren-156 İlk damlattım bakıyorum ne çıkacak diye silik çıkacak galiba dedim neyse bekliyorum elimde ve yayıldı yayıldı çift çizgiye dönüştü çok şükür inşşlah test yanlış değildir 😍
Kocakgiller Hayırlı olsunnnnnn bebiş geliyor. RABBIM dileyen isteyen herkese tez zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin insallah💐🤲
Yaren-156 Katun inşallah canım😍bu benim 2. Ama daha öncekini adet gecikince öğrendim de ne zaman kan vermeliyim ve ultrasona girmeliyim acaba
Kocakgiller Yaren-156 direk verebilirsiniz şuan sağlık ocağı almaz muhtemelen ama sabah 10 a kadar gidip verebilirsiniz muhtemelen ebe kayıt tutar 2 gün sonra tekrar çağırır düzenli artış var mi beta değerinde die
Katun Yaren-156 kan verin hemen betaya göre doktor bakar ultrasondan. Ben tam adet günümde hem kan verdim hem doktor bakmıştı ultrasonda
Kocakgiller Yaren-156 vayy çok iyi şanslısınız ❣ maşallah size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Yaren-156 Katun kan verdim canım 200 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verecem henüz 3 haftalık ultrasonda görünmez