Littleboys Merhaba arkadaşlar 2 aylık bebeğim 2 gündür memede sadece 4 veya 5 dakika kalıyor doyuyor müdür acaba kısa süre olduğu için sürekli emzirmeye çalışıyorum böyle emzirme süresi kısalan var mı ne yapabilirim
Kizcem62 Littleboys şimdi aynı sorunu bende yazdım doktora götürdüm 1 hafta önce hayır doymaz diyor ama bebegim gayet rahat gorunuyor ve bir daha memeyi almıyor
Dondurmalikahve Littleboys Kizcem62 Benim oğlum yanlış hatırlamıyorsam 40 çıktıktan sonra ki zamanlar kısa emmeye başlamıştı en fazla 6 7dakika emiyordu ve 2 ayında bir kilo almıştı. Tabii sizler de çocuğunuzun emerken yutkunup yutkunmadığına daha sonra huzursuz olmadığına tabii huzursuzluk sadece açlıktan olmuyor ama yine de gözlemleyin çişli bez sayısını dikkat ederseniz. Bir de günde ortalama 30-40 gram almalı
Littleboys Dondurmalikahve günde 8 9 tane rahat alıyoruz bez dolu dolu yutkunuyor onu fark ediyorum ama 4 5 dakika olunca emin olamadım benim suyum biraz tazyikli oluyor ondan da kaynaklanabilir mi acaba genel olarak sakin bir bebek
Kizcem62 Dondurmalikahve 2. Ayında kaç kilo almıştı sizinki ben en baştan beri mama ve emzirme ile gidiyo4dum sütüm azdi ve sarılık almıştı diye ama şimdi biberon bile ağzına almıyor hemen öğürüp kusuyoe
Nefesin_Annesi0 Bebeğiniz emerken rahat pozisyonda değilse emme süresini kısa tutar. Günde 4-5 kere çişli bezi oluyorsa doyuyo demektir. Gazı olup olmadığına bakın emmeden önce masaj yapın rahatlatın. Bende acemiyim ama bebeğim az emdiğinde bunlara dikkat ediyorum
Dondurmalikahve Littleboys Doyabilir yani benimki doyuyordu çünkü Hafta aldığı kiloyada bakabilirsiniz emin olmak için
Kizcem62 Littleboys sizin cisli bez sayısı çok iyi benim gün içinde 5 6 tane anca çıkıyor ama ben dogdugundan beri emzirme artı mama ile devam ediyordum son günlerde biberon almıyor midesini bulandırıyor memeyi de 5 dakka emip bırakıyor saat aralığı bile uzadı iştahı mi gitti anlamadim
Littleboys Dondurmalikahve ilk doğduğunda kilo kaybi yaşamıştık 3000 kiloya düşmüştü en son geçen hafta tartıldık 5 buçuk olmuştu sadce anne sütü ile besliyorum hemşire çok iyi demişti ama şuan 1 haftada ne değişti bilmiyorum kontrole daha gitmedik kaka sayısından veya çokluğundan da anlayabilir miyim bezden taşıyor kakasa bazen günde 3 4 defa yaptığida oluyor yeterlimi dir acaba ilk bebeğimtecrubesizim
Dondurmalikahve Kizcem62 Sadece anne sütü ile 1 kilo almıştı siz ek olarak mama ile gidiyosanız mamada doyuruyor olabilir
Kizcem62 Dondurmalikahve ek olarak mama veriyordum ozaman bile 900 gram almıştı her ay ama şimdi bu halde sadece 5 dakka emme ile nasıl olur bilmiyorum