Elifhifa Kızlar bebeği 1,5 yaşında olup hala geceleri sık uyanan var mı? Yıldım artık büyüdükçe azalır dedim daha da sıklaştı nerdeyse beni çok yıpratıyo bu durum ne yaptınız akıl verin lütfen😔
idilinannesi Elifhifa benim bebeğimde öyle canım 1 yaşında doğduğu günden beri gece hep emmeye kalkar 2 3 defa bende merakla bekliyorum ne zaman gece uyuyup sabaha kadar hiç kalkmadan uyuyacağı günleri
Mervea Elifhifa oğlumda öyle çok sık emmeye kalkar bir kaç gün gece emzirmeyi kesmek istedim su verdim pışpışlayıp uyutmak istedim 1 saate yakın uğraştım uyutmak için ama gene memeye gelmeden tam dalmadı uykuya
Elifhifa idilinannesi çok zor emip hemen uyuyo ama benim uykum kaç kere bölünüyo sayamıyorum artık. Gün içinde de hala çok aktif emiyo azaltarak bırakmak istiyorum artık ama mümkün değil saatlerce oturup ağlar meme için. Artık işkenceye döndü benim için emdikçe içim çekiliyo sanki
idilinannesi Elifhifa benim bebeğimde hemen uyuyor bazen meme için kendini yırtıyor vermezsem kıyamet kopuyor gündüzlerinde öyle her aklına geldikçe meme istiyor emiyor kucağıma alıyorum sevmek oynamak için nerdee sevip oynıycan direk yapışıyor emdiği halde bazen sallıyorum sallanmak istemiyor meme istiyor veriyorum öyle emerek uyuyor napcam bilmiyorum ben emebildiği kadar emzirmeyi düşünüyorum da zor olacak gibi geliyor artık okula kadar emeriz 😂😂
Elifhifa idilinannesi sanki benimkini anlatmışsınız 😂 bizde böyleyiz bende hep 2 yaşa kadar emziricem diyorum ama artık gerçekten çok bunaldım bu meme düşkünlüğünden her saniye ağzında olsun istiyo. Emzik niyetine kullanıyo çoğu zaman beni çünkü gerçekten sütüm artık çok çok az🤦🏽♀️ yemek istemiyo haliyle aç uyuyo memeylede doymuyo biberonda kesinlikle kabul etmiyo geceler kabus oldu bize oturup ağlamak istiyorum bazen 😢
idilinannesi Elifhifa ya o biberon sorunu bizdede var diyorum cicibebeli süt yapayım bikaç defa denedim nede olsa biraz tok tutar düşüncesiyle anlıyor direk ağlıyor bu sefer memeye devam
Yasemin3458 Elifhifa aynı bende öyle gece biberon kabul etmiyor benim de süt az. Aç uyuduğunu düşünüyorum bende napicagimi Bilmiyorum
Elifhifa Yasemin3458 gece uyanınca önce meme verip sonra bi anda çekip biberonu ağzına dayayarak buldum çözümü 😂 başta zorlandım istemedi ama bir kaç deneme sonrasında alıştı şimdi kendi tutuyo. İnek sütü veriyorum bu arada
Baharasya 15 aylik kizim artik uyku sorunundan gercekten tukendim surekli uyaniyor emiyor bagzen uykuya dalamiyor cogu gece ayagimda salliyorum sabaha kadar ayagimda uyuyor ..gunduz ilk 30 35 dk salladimmi biraktimmi uyur sonra devaminda yine uykuya dalamaz ve gunduz uykularinida ayagimda devam eder 😔 sutten kesmeyi dusundum fakat daha cok erken die kiyamadim ..